tisdag 13 november 2012

Senaste tiden med Elsa


Elsa är nu 10 veckor och 2 dagar gammal, helt galet vad tiden går fort. Enorm skillnad när man tittar på bilder från födseln och nu. Idag väger hon 5200g och är 61 cm, ganska lång tjej alltså. Annars är hon fortfarande en väldigt snäll tjej, gråter till när hon är hungrig och ibland innan hon ska somna på dagtid, men även om man lägger ner henne i vagnen och hon inte är sugen på det och samma gäller med bilstolen. I övrigt så är hon oftast nöjd, tar fortfarande inte nappen självmant om ja inte håller i den först så kan hon fortsätta suga, men gärna sin knytnäve eller mitt lillfinger.
Gillar mer och mer att ligga själv och sparka och leka i gymmet, skrattar ofta när man skrattar åt henne och älskar att ligga på skötbordet. Hur ledsen hon än är så blir hon glad när hon får ligga där. Magi. Hon är galet trött på kvällarna redan från sex men vi håller henne uppe till 19:30 och numera sover hon fram till 05-06 då hon käkar lite och somnar sen om till 08. Gillar fortfarande att hänga i babybjörnen och i babyslingan, gillar även att vara och shoppa då ligger hon gärna i vagnen och kika. Hon skrattar ofta åt barn som är äldre än henne, bryr sig inte om barn i sin egen ålder. Hon är väldigt stark i nacken och har varit väldigt länge, fick beröm på mammagruppen när hon magtränar å står upp. Med pappa får hon ofta träna att droppa och raila, inför skidåkningen. 
Här kommer lite bilder från senaste tiden, nästa inlägg blir med bilder från när mamma och pappa var här på besök och då blire förhoppningsvis fler Elsabilder om vår dator som fått ett glas vatten över sig funkar ! 
Oj konstig text.
















1 kommentar:

Limpy sa...

Hej,
Det sista textstycket ser konstigt ut så jag har lite svårt att läsa det. Men hemskt fin tjej det där.