onsdag 19 september 2012

Äventyr

I helgen var vi ute på lite äventyr! Lördagen spenderade vi promenerandes i Centennial Park, självklart hade vi picknick med oss så några pitstop blev det så vi alla tre fick äta och slappa lite och D passade även på att träna lite medans Elsa åt. . Elsa satt för det mesta i selen med David när hon inte låg i vagnen. Superhärlig dag verkligen, provade på att byta blöja, kläder och kräkas lite utomhus och det gick bra de å :) På söndagen premiäråkte vi bil sedan vi kom hem från BB, inga problem där inte...lite pip på vägen tillbaka innan bilen var i rullning, imponerande vilken sövande effekt en rullande bil har! Vi åkte till Maroubra och kikade på lite surfare, costalwalkade och njöt av det fina vädret, i skuggan såklart!

I måndags så var det dags för hembesök av Barnmorskan igen, vägning och mätning stod på schemat. Spännande! Hon hade växt från 53cm till 56cm på två veckor och ökat i vikt från 3140g till hör och häpna...hela 3740g. I övrigt var allt bra med henne, så nu blir nästa besök vid sex veckor då det är vaccinering på schemat. Va har hänt annars då, skriker inte när vi byter blöja längre, kan sova i sin säng! Vi övar väl fortfarande på att få henne att sova själv på dagarna och inte i min famn eller selen...går väl...sisådär...men vi övar :) Igår la ja mig brevid henne när ja la henne, passade på att powernappa själv och gick sen upp å hon sov kvar!

Elsa vill även passa på att tacka för alla fina paket hon fått. Igår kom ett från Johanna, Anna-Karin och Stina med familjer och idag fick hon ännu ett paket från Madde med familj, hennes systrar och föräldrar!

Om mindre än en månad kommer mina föräldrar och hälsar på också...som vi längtar!

David är på Nya Zeeland i veckan, så vi övar på att vara ensamma hemma. Inga problem här inte, tycker nog mest synd om D som får lov att vara borta från Elsa :)











1 kommentar:

Jonna sa...

oj vad lik pappa sin hon är :)

skönt att det går bra, vad duktiga ni är. förstår att ni längtar efter besök fr mormor o morfar!