måndag 3 december 2012

Nackträning

Igår blev Elsa tre månader, tiden rusar förbi och snart kommer Davids föräldrar, morbror med vännina och hälsar på. I helgen har vi tagit det ganska lugnt, det var först i Fredags som D blev frisk från Indonesienresan. I lördags var vi en sväng på Ikea och i Söndags träffade vi Sara, Andreas och Lea för en fika på Supa Centa och sen gick vi på långpromenad runt centennial park.

Elsa magtränar för fullt även om hon inte riktigt gillar det så går det ganska bra ändå, hon har även börjat jollra en hel del. Det var lustigt, ja sa förra veckan att ja tyckte hon jollrade så lite...hux flux dagen efter så satte hon igång för fullt :)

Hur är det med mig och David då? Bra tycker jag, försöker microträna lite varje dag, gå med elsa i babybjörn i intervallbacken är bra när man är ensam på dagarna. När vi är båda så kan ligga med henne på filten och den andra träna å så byts vi av det blir lättare å lättare ju äldre hon blir känns det som ;) Njuter av livet gör vi för fullt, skönt att Elsa är dödstrött redan vid 19-20 och vill sova så man får lite egentid innan läggdags.



Inga kommentarer: