söndag 6 januari 2013

Sol. Fyrverkerier. Träning.

Hej gott folk.

Nu är det nya året här och så verkar även värmen vara. Har blivit en hel del dagar på stranden nu när vi har besök och nog har det varit ganska skönt måste jag säga. Elsa verkar verkligen gilla att ligga i tältet på stranden, särkillt när vi ligger nära vattnet och man kan kika och lyssna på vågorna. Tur i oturen så blåser det ju jämt här vilket är svalkande och skönt, men det innebär också att det kommer sand...överallt. Ush. Det är väl iofs bara att vänja sig nu framöver.

På tisdag säger vädertanterna och gubbarna att de ska bli 43 grader varmt! Finns inga ord för det...

Nyårsafton var toppen. Jag och Elsa var med och tittade på "barnfyrverkerierna" klockan nio, som är enormt maffiga bara dem, från en kulle här brevid där vi bor. Sen åkte resterande av ligan in till city och hade utsikt över the harbour bridge och fick se de 10 minuter långa skådespelet. Även om ja inte helt gillar fyrverkerier, så är det en oförglömlig upplevelse att få se dem här i Sydney.

Nu har D favoritmorbror och Eva åkt hem och på onsdag så bär det av för D's föräldrar också. Hur ska de gå nu när man är van att ha folk omkring sig jämt, och även få en hel del hjälp med lilla E. De är inte direkt svårövertalade att snuffsa med henne :) Mysigt.

Något annat man har blivit borskämd med också att man har kunnat kommit iväg och tränat massor på gymmet, så nu börjar man komma igång lite igen med konditionsträningen vilket är kul. Sen blir det ju att ta med Elsa till parken igen och så får vi köra intervaller jag och David.

Ha en fin dag alla.


Gladfis när morsan tramsar sig.

 
Fundersam liten dam

Beach Babes på Bondi

Stor-anken

Pussas med stor-anken

Inga kommentarer: