tisdag 29 januari 2013

Gräsänka

David åkte till Perth igår så nu passar ja på att hacka lite :) Idag har jag och Elsa varit shoppingcenter med mammagruppen. Regnade ute så vi valde att inte ses i parken där vi brukar vara. Elsa skötte sig galant, när vi var där så somnade hon...hör och häpna i vagnen. Vi har haft vagnträning den sista veckan, det går framåt måste jag säga. Jag försöker få till så att hon sover alla sina tupplurar i vagnen eftersom att det inte går att få henne att somna i sin säng på dagtid. Det går faktiskt väldigt bra, ibland tar det lite tid då ja måste ta upp henne, gå runt och sen stoppa tillbaka henne i vagnen, stå å vagna fram och tillbaka till hon somnar men när hon väl sover kan vagnen stå still å ja kan numera få lite egentid på dagarna. Sköööönt!

Vädret har minst sagt varit konstigt den senaste tiden, allt från värmerekord på 45.8 grader här i stan till igår då det var cyklonvarning. Som tur var så blev det mest bara en massa regn, stora vågor och lite blåst. Värre var det uppe i Queensland, massor med översvämningar och förödelse. Nu blir väl bananerna sådär dyra igen som sist de va översvämningar...100 kr/kg.

Annars är allt bra här nere.

Jag och Elsa har åkt tåg till Canberra för att fixa pass.

Snart åker vi till Sverige på semester.

Om två helger ska vi på bröllop.

Elsa sköter sig galant, börjat sova genom hela nätterna nu igen efter att ha vaknat en gång per natt sen hon började få sina tänder. Tycker om att kramas och sitta och mysa lite mer nu. Gillar fortfarande inte bilen. Skrattar ofta. Försöker krypa, men utan resultat...åker mest bakåt. Kan sitta korta stunder själv. Allt går så fort.

De två små risgrynen

Elsa hjälper pappan att hålla i paraplyet


Vig.

Glafis.

Sötnos.

Bus. 



Inga kommentarer: