torsdag 14 februari 2013

Skärpning

Nu är de väl dags att skärpa till sig, mer bloggande från och med nu!

Här händer det massor, Elsa håller på att få sin tredje tand...övre fram. Sköter sig ganska bra i den processen, lite bitig och gnällig och vaknar upp en gång på natten men hur kul kan de va att få tänder? :) Hon är som en liten virvelvind, rullar runt åt alla håll och kanter. Sitter ganska bra nu, måste dock ha lite koll för huxflux så ramlar hon bakåt. Gillar att gå omkring i lägenheten. Blivit kung på att åka vagn, eller ja...kung för att vara henne. Lite gnäll emellanåt men för de mesta så kan hon somna när man är ute och går nu så det är skönt. Bilen då, njaa, bättre är det ju verkligen men inte bra! Vi kommer väl dit också.

Vägde in på 7.2 kg och 68.5 cm lång igår, nästan 5.5 månad.

Snart blir det hemresa för oss, som vi längtar. Jag och Elsa kanske kommer spendera 7 veckor hemma!!

Bröllop i Palm Beach var vi på förra helgen, underbart!

Elsa och hennes kompisar har börjat bada i vår lilla babypool vi har där vi bor, riktigt skoj!

Hon har även fått börja med lite smakportioner, det bästa är risgröt än så länge. Ska ge henne lite pumpa idag så får vi se vad hon säger om det.

Snart ska vi köpa en ny bilbarnstol till henne här, problemet är att här är inte standarden att de sitter bakåt så länge som i Sverige så de flesta stolar är bara bakåtvända till 6 månader och några till ett år!! Då får vi helt enkelt köpa en som är bakåtvänd till 1 år och sälja när vi flyttar hem. Britax är väl de kända märket som finns här. Tips på bra modell?

Storm

Bronte.

Käkar!


Palmbeach

La familia

Flygarn

Chillar



P och A bröllop

Yiiiihaaaa


Kan redan baka och läsa bok samtidigt :)

Bad med kompisarna

Glafis

Inga kommentarer: