torsdag 21 februari 2013

Sjukling

Nu har Elsa varit sjuk för första gången, snorig och lite hostigt och så kom feber ganska väntat efter vaccinationen i måndags men den har gett sig direkt förut men nu höll den i sig ända tills torsdag kväll. Lite tröttare och lugnare än vanligt och vaknat mer på nätterna pga snuvan, vi får se hur det blir i natt. Så denna vecka har varit lite småseg, har hållt oss hem ikring och bara gått på lite promenader.

Nu börjar jag bli lite nervös för hemresan, planen är ju den att ja ska flyga själv hem då D åker till Asien och ska jobba. Tur att man ska hem där mormor och morfar finns å kan hjälpa till med lilla E, blir spännande hur hon klarar jetlagen! Biljetter är inte bokade än men jag siktar på att åka hem kring 10 Mars och tillbaka till Sydney igen nån gång kring 28 April eller nått. Blir i Leksand en hel del, men nån vecka in i April åker vi norrut, via Sundsvall till Skellefteå och som det ser ut så flyger vi hemåt från Skellefteå. Allt är väldigt löst än!

Nån som flygit långt med bebisar som har tips?

Fokus!

Tandminen

Toker!


Elsa och David på huntsmanjakt!



1 kommentar:

Amandan sa...

Hejsan! Vi är på Sri Lanka med Vidar nu och flyget hit tog 12,5 timme men då hade vi en mellan ladning i Doha. Han fick en sån där vagga och sova i han va lite för lång men det gick bra. Vi flyger med Qatar och dom va jätte snälla och hjälpsamma på planet. Köp någon ny leksak som du ger Elsa på planet och kanske någon pekbok?! Vidar har en iPad som han älskar och leka med. Jag tog även med mig barnmat och välling då Vidar är så kräsen med mat. Lycka till! :) Kram Amanda