måndag 18 februari 2013

Matätarhelg.

I lördags hade vi Pernille, Antony och Milla över för ett litet Paella gille. Sarah, Andreas och Lea kunde tyvärr inte komma pga sjukdom. Trisst. Vi gick och badade i polen med tjejerna och konstaterade snabbt att David inte är välkommen att bada med oss i polen igen, han plaskar för mycket för oss tjejer :) Han påstår att vi och Elsa gillar det! Tveksamt! Sen gick vi hem och David gjorde paella på grillen. Galet gott blev de, den bästa hittills tror jag så det får han gärna vara med och göra fler gånger!

I söndags träffade vi upp ett gäng kollegor till David på en asiatisk restaurang och åt Yum Cha. Vi satt vid ett stort runt bort och så springer de runt å visar upp en massa olika maträtter som man får hojta till om man vill ha. Sen har man en snurrplatta på bordet och så blir det som en egen liten buffe, sjukt mkt mat blev det och bara 140kr per person. Dit ska vi helt klart igen. Bra att ha nån som kan prata mandarin med, så man slipper alla läskigheter som kycklingfötter och grejer! Elsa skötte sig som vanligt galant på restaurangen!

Innan vi gick hem besökte vi Paddys Market för att köpa lite färsk frukt och grönsaker.

Igår var Elsa på 6 månaderskontroll med vaccination såhär 5.5 månad gammal. Tänkte att de va lika bra att vaccinera nu några veckor innan hemresa ifall de blir nå bakslag pga det. Hon mättes och vägdes igen, och hon var tydligen hela 70 cm lång inte 68.5 som tanten på ChildCareCentret sa. Ja fick lov att mäta själv när ja kom hem efter alla olika bud.

70 cm lång och 7.2 kg, tre tänder och go och glad!

Svårt att hålla i två små ålar i vattnet.


Elsa och Milla

Gänget på Restaurang Zilver



Inga kommentarer: