tisdag 18 juni 2013

Tummen ur...

I onsdags blev jag moster igen, till en pojke som får heta lillebror så länge :) Det är sånna här gånger det är trök att bo på andra sidan jorden, får inte snuffsa på honom förrän han är ett halvår gammal! Tur att det finns skype i alla fall!

Äntligen har vi fått tummen ur att boka en resa till Ayers Rock! Den 1-4 Augusti bär det av till rödöknen, 3, 5 timmes flyg norröver! Vi har ju varit och rest en hel del, men för det mesta har det varit backpacking eller camping så nu passade vi på att lyxa till det med 5-stjärnigt hotell. Härligt ska det bli, finns ju inte så mkt att välja på där uppe så det var lika bra att slå på stort. Är det någon som varit där uppe som har några tips? Vi lurar på att hyra bil hela tiden och skippa vagnen och ta med bärryggsäcken till Elsa istället.

Lika bra att börja pricka av att göra listan, nu står det ju inte på förrän vi ska flytta hem! Så innan det ska vi ju även på en weekend upp till Brisbane och hälsa på Isabelle och August.

I Lördags var vi på en liten marknad med goda vänner, kikade på lite getter, hönor och kaniner och lekte på lekplatsen. I söndags åkte vi till Manly och fick träffa den lilla söta tjejen Billie som var 3 veckor gammal! Tror inte Elsa har varit så liten alltså, galet vad tiden springer förbi!












2 kommentarer:

Anonym sa...

Nu testar jag'

Anonym sa...

Elsa looks like an aussian.
Grandfather