söndag 13 maj 2012

Bushwalking i Wattamulla

I fredags kom David ÄNTLIGEN hem efter 5 dagars flängande i Australien, började med lite träning i parken för att även stanna kvar och titta på solnedgången från kullen där vi brukar flåsa upp och ner för. Bra start. Sen åkte vi in till stan för att käka en sista middag med Johan innan han lämnar oss här i Sydney, alltid lika tråkigt när fina människor lämnar oss kvar här och åker hem! Åt på vårat favoritdumplingsställe, Sydney Noodle King, sjukt goda dumplings och riktigt bra priser.

Igår tog vi sovmorgon och bestämde oss sen för att åka till Royal National Park för lite bushwalking i det fina vädret. Denna gång blev det Wattamulla som vi utgick ifrån, massa skog som omger en mysig strand med en liten lagun. Stigarna tog oss genom tät skog upp på ett litet berg...eller kulle i våra mått mätt. Utsikten var mäktig, klippväggar som störtar ner i havet, perfekt picknick plats!

Väl hemma blev det en lugn kväll bara jag och David, bbq och film. Dagens filmtips är War-Horse, fått 7.2 i betyg på imdb, riktigt bra film :)

Idag tog vi en cykeltur i parken, länge sen vi sadlat hojjarna nu och än så länge funkar det faktiskt med magen :) Lånade bara en cykeltröja av D eftersom mina tydligen förvandlats till början av en magtröja, men och sen var det bara att sadla. Kul att bara vara ute och titta på alla söndagscyklare i detta land, galet faschinerad över hur låga sadlar och små cyklar alla människor som är ute och vardagscyklar i detta land har.

Nåväl, Nu har David åkt till Perth igen och jag har plockat och fixat här hemma. Denna gång kommer han hem igen på tisdag, rena rama miniresan känns de som!

















3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilket fantastikst land. Otroligt fina bilder. Ni ser ut att ha det riktigt bra. Kram Åsa

Unknown sa...

Tack! Det ÄR ett otroligt vackert land, har nästan allt...förutom höga fina berg :) Så det är helt klart värt att se, och det finns alltid boende hos oss om ni har vägarna förbi! Kram

Maria sa...

ÅH Wow vilka bilder! Ser helt underbart ut. Kramar från L-a