tisdag 8 maj 2012

Tillbaka till verkligheten

Nu har vi varit tillbaka i Australien i drygt en vecka och inte förrän nu har ja fått inspiration till att skriva igen. Vistelsen hemma i Sverige va helt suverän, som ni vet så firades påsken i fjällen med familjen Olofsson, sen ett par dagar i Skellefteå för att sedan avsluta med 2.5 vecka i Leksand och en blixtvisit till Upplandsväsby samma dag som avfärd. Han träffa massor med underbara vänner som man självklart saknar här nere, sen hann ja ju inte med att träffa alla eftersom ja råkar ha dem lite utspridda över landet...men de blir fler gånger.

Flygresan hit gick bara bra men det var en enorm turbulens emellanåt, i övrigt så klaffade det bra med alla flyg och hade några timmar på oss på Bangkok och hann därför med en 45 minuters massage för 100kr på flygplatsen :) På flyget mellan Bangkok och Sydney var vi med om något ovanligt...en sjukt otrevlig flygvärdinna! Det har typ aldrig hänt och särskillt inte med Thaiair....lite festligt va de tyckte vi...och försökte charma utan resultat, så hon förblev sur ;)

Ja vet inte om jag skrivit det förut men mamma och pappa hade ju skickat ett paket som vi skulle fått INNAN vi åkte hem till Sverige, men tyvärr så hade det tagit någon omväg ifrån Sverige! Hursom hellst så när vi kom hit så hade paketet kommit, så vad kunde vara bättre än att komma  hem och få ett 5 kg paket fyllt med gosaker och fina presenter. Tack älskade Lena och Per-olov!

Nu är David ute och reser med jobbet och blir det till och från under en månad, det fina är att han alltid kommer hem på helgerna! Många undrar om det inte är trisst när han är ute och reser?! Självklart är de trisst och självklart saknar jag honom, men ja tycker att det är ganska skönt att få lite egentid och att få sakna varandra lite! Ja är ultrasocial hela dagarna på jobbet, det är typ det mitt jobb går ut på nu prata och umgås med gamlingarna ;) Så därför är det skönt att bara vara hemma och få rå om sig själv några timmar på kvällen innan det är läggdags.

Gällande graviditeten så har jag absolut ingenting att klaga på, möjligtvis lite halsbränna nån gång ibland men i övrigt mår ja prima med en växande mage och i morgon ska ja träffa doktorn på en kontroll. David tycker annars jag är lite tråkig som inte har några cravings ;) Idag går vi in i vecka 26 och när man tittar på före och nu bilder så ser man verkligen att magen har växt ;) Nu är det snart dags för lite inköp av säng och vagn och grejer, någon som har vagnrekomendationer så mottages det varmt.

Hörs snart igen!

Kram till er alla

Lite bilder....

Lilla söta Alicia

Kittelfjäll

Maria och Alicia i skidspåret

Underbart påskväder vill ja lova

Skidsystemet

Längdskidåkarna

Idyll

Njuter i min "puffjacket"

Finaste Oskar ute på promenix med moster

Goding

Ställer upp på kort om han själv får välja pose...

Lägg till bildtext

Dalaidyll

Siljan från plintsberg

En av alla prommisar vi hann med ja å mammsen

Safari i Rällsjön, dock utan resultat ;)

Home sweet home

Mysdag på Green Hotell med fina flickor

De bjöds på påskmiddag innan vi for tillbaka

Ja då ska jag väl bjuda på några magbilder då. Lustigt, när man tittar på dessa bilder så ser man ju verkligen skillnad på magen nu och då i verkligheten känns det inte som det syns lika mkt ;) Här ser man ju även att ja blivit betydligt blekare de senaster månaderna också, har varit dåligt med beachpressning på sistone tror jag!

Vecka 10
Vecka 25


4 kommentarer:

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Men wow har magen exploderat sen du kom hem! Finmagen :)
Åh vi tog ju inga bilder, trökmånsar!
Saknar dig redan!!

Kraaam Madde

Unknown sa...

Haha I know, tror allt den behövde va lite fil å lingongrova :) Saknar er med, massor!

Jonna sa...

Härliga bilder, grattis ännu en gång till graviditeten!

Limpy sa...

Blir helt gråtig. Fina du!