söndag 10 juni 2012

Långhelg!

Nu har D varit hemma en vecka sen sista jobbresan och nu är det helg igen! Lördagen spenderade vi i Centennial Park där vi solade, tränade och hade picknick, en helt fantastisk dag och precis vad vi båda behövde! På kvällen åkte vi till Newtown där vi käkade Italienst med Anuja och Duncan och avslutade på en frozen yoghurt bar...mmmm! Behöver ja tillägga att vi hade strålande sol hela dagen?!

Idag däremot så har regnet öst ner om vartannat, men vi tänkte att vi skulle bege oss ut ändå hur som hellst så är det ju kul att se sig omkring lite. Packade picknickväskan, tog på oss regnkläder och åkte upp mot northen beaches och Palm Beach. Riktigt vackert där uppe med serpentinvägar och bostadsområden på höga klippor och massa fina stränder med röd sand.

Vi hade faktiskt den turen att när vi börjat gå upp på ett litet "berg" som ligger i foten på stranden så slutade det regna för ett tag, så vi hann lagomt gå upp och kika lite, äta våra smörgåsar och börja gå ner igen och då kom regnet. Men är man väl ute och klädd för det så spelar det ingen roll om de regnar eller inte, mysigt är det ändå!

När vi kom hem kröp vi ner i badkaret å värmde upp oss lite och nu är det dags för lite grillning!

Jag har tyvärr nyss upptäckt att vi hade glömt ställa om ison på kameran sedan i fredags på ljusshowen, så kvaliten och färgerna på bilderna vi tog idag blev riktigt kass..men då har vi en anledning att åka dit igen när de är fint väder och ta nya bilder ;)

Förresten, vi är lediga i morgon också...Drottningen i England fyller ju år..så varför inte. Det är väl den enda fördelen med det jobb jag har, att man är ledig storhelger...det händer ju aldrig som Sjuksköterska ;)











Inga kommentarer: