onsdag 15 maj 2013

Boxen!

I helgen var vi bjudna på lunch hos Allan och Helen i Camden! En timmes bilresa bort ungefär, men med duktiga Elsa som numera sover i bilen var det inga problem...bara man tajmar det med en sovning!

Promenad, grillning och en massa surr...otroligt trevligt! Som att ha en extra mormor och morfar till Elsa här Down Under, hon trivs väldigt bra i Allans famn. Kul!

Allan har berättat att han hållit på med en box till Elsa, vi har sett bilder på den men inte alls uppfattat hur stor den var! Elsa var väldigt fascinerad i boxen och alla dess fack och våningar med lådor. Går inte att beskriva med ord hur fin den är! Större än en skolåda är den, och allt har han gjort själv! Lönnfack där hon kan gömma kärleksbrev när hon blir äldre ;) Ett par handgjorda berlocker i silver av en koala och en känguru, tre klassiska Australienska barnböcker, armband och så har han även gömt alla Australienska mynt från 2012. Så nu ska vi bara se till att hitta den där svenska enkronan från 2012 som verkar vara omöjlig att få tag i, trots att det gjordes 22 000 000 enkronor år 2012!


Spännande!


Berlockerna

Chillar med Allan!

Promenix

Persikopaj och ost till dessert

Utforskar lådan med svenska flaggan på locket!

Australienska Coat of Arms, med ett E gjort av skölden. 



Inga kommentarer: