onsdag 8 maj 2013

Stand-up paddleboarding and beachbabing.

Veckorna springer verkligen förbi, lite läskigt är det allt. Även om det känns som att det är dags att flytta hem snart, så kommer det kännas hemskt vemodigt att lämna Sydney. Vi har ett toppenliv med fina vänner och underbart väder och en massa äventyr i bagaget, men det kanske är då det är dags för ett nytt kapitel i livet?! Det är väl bäst att avsluta då allt är som bäst? Vi letar hus i Ludvika för fullt, det blir dit vi flyttar när vi ska hem. David har jobb, för mig löser det sig alltid samt att vi får nära till mina föräldrar...vilket innebär hjälp med Elsa om det behövs :)

I lördags träffade vi upp Ant, P och Milla, hängde på Rose Bay. Tjejerna lekte och grabbarna stack ut med SUP. På söndagen var vi bortbjudna till en kollega till David på inflyttningslunch i deras nybyggda hus.

Elsas sömn har det varit lite sisådär med på sistone, vaknat en hel del på nätterna och ätit. Inför helgen hade jag bestämt mig för att ge det ett försök att få henne sova utan att äta på nätterna, allt för att se om det är en fix-ide hon fått för sig att hon behöver käka. Första två nätterna vaknade hon ett par gånger och var vaken i ca: 30 minuter men somnade utan att äta, tredje natten vaknade hon en gång och då kunde ja sitta och hålla henne på ryggen och hon somnade efter tio min. Hör och häpna, efter fjärde natten sov hon hela natten! 19-06. Lovely! Jag har även lagt till ett extra mål mat på kvällen, så hon käkar middag vid 17 och sen gröt vid 19 precis innan läggdags. Hela kombinationen verkar funka för oss, hoppas de håller i sig nu bara!

Just ja, var och vägde och mätte Elsa igår. Hon väger nu 8 kg och är 73.5cm lång, hon följer båda sina kurvor... 50 procentilen på vikten och 97 procentilen på längden. Lång och smal, undrar hur de kan komma sig!

Elsa och Em käkar mandarin och spanar in folk på cafe!

Badbrud.

Kan redan ta kort på sig själv :)

P och Milla

Wow, titta där Milla! 

Vilken stor framtand du har

Big butts

SUP-ing vid Rose Bay

Inga kommentarer: