lördag 25 maj 2013

Maroubra

I måndags fyllde David år, 30! Elsa och jag bjöd på en mysig morgon, gjorde frukost och sen åkte han till jobbet. Kom hem ganska tidigt, hade en mysig kväll med indisk take away. Idag skulle vi ha firat med bbq i goda vänners lag. Haha, tyvärr fick 3 av paren lov att ställa in så det slutade med att Freddy, Isabella och lilla Elias kom men det var väldigt trevligt ändå. 

Tidigare idag åkte vi till Maroubra Beach, promenderade, lekte och tog lite kort - igen! 

Annars har det väl inte hänt så mycket på sistone. Varit ute mycket, Elsa kryper för fullt, håller på att få sin 8:e tand, gillar fortfarande vagnen och bilen, äter bättre och bättre, sover bra. Ja inte mycket jag kan klaga på helt enkelt! 

Vi har även kollat på ett hus i veckan, eller en god vän till oss i Ludvika var och tittade på det åt oss. Budgivningen var i slutet av veckan, vi var peppade, tänkte vänta och se lite vart de drog iväg, när vi skulle lägga ett bud hörde vi av oss till mäklaren som vi varit i kontakt med tidigare och han sa att de var för sent!! Att de redan skrivit kontrakt! Va?! Idiotmäklarn hörde inte ens av sig. Suck! Men det är väl ingen ide att bråka, nästa gång kanske han är mäklare när vårat drömhus kommer ut på hemnet. Vi håller ögonen öppna och hoppas att de kommer nått fint hus framöver. 


Mamma-mys!

På promenix.

Flygarn

Hmm...vad är det här?!

Storvågern


Krypa går ju även på klipporna

Snackspaus.


Inga kommentarer: