måndag 30 september 2013

Sol, vänner och picknick.

Det är nog ungefär vad våra sista månader i Australien kommer innehålla. I lördags träffades vi upp med ett gäng vänner på Maroubra Beach, hade knytkalas, och njöt i solen. Blåste dock ganska rejält, men vad gör det när det är soligt och varmt! Inte så mycket mer att säga än att i söndags så var vi också på stranden, träffades upp med Jennifer, Ian och lilla Zara och sen kom Pernille och Milla ner också.

Elsa älskar att bada i våran pool vi har här, men hon är ganska skeptisk till att bada i havet! Hon gillar inte direkt vågorna eller svallet, eller ja...det är väl det vi tror är orsaken till att hon inte gillar havet men poolen. Hon hoppar i sittande från kanten i poolen och är ett riktigt vattendjur, kul det i alla fall.

Elsa är nu 1 år, väger nästan 9.5 kg och är 78cm lång. 10 tänder som är ute och två till som är på väg. Går för det mesta, och är även glad för det mesta. Gillar att kramas, så sitter det nån hon känner på golvet så kommer hon gärna och kramas en sväng. Är fortfarande lite morsgris, men pappa är verkligen funny-man.

Zara och Elsa. 

Klappa händerna är ju skoj. 

En av Elsas bästa vänner :) 

Elsas yngsta kompis, Gorka. 

Fina flickor spenderade vi lördagen med. 

Många som väntar på den perfekta vågen. 




Elsa och Milla leker

1 kommentar:

Anonym sa...

Ser trevligt ut med stränder och värme!
Farfar