måndag 16 september 2013

Stackars Elsa.

Just nu är Elsa inte riktigt på topp skulle man kunna säga. Piuh! Igår kände jag att 4 kindtänder är på gång samtidigt, självklart har hon ont, hon gnäller, klänger på mamman, sover oroligt då hon vaknar och grinar. Ja, det som är bra med det är att hon vill mysa mer på dagarna. Kommer och kryper upp i famnen och kan sitta där ett bra tag. Hon är inte alls lika intresserad av att gå som för några dagar sen, har väl annat att tänka på.

Nu har det faktiskt varit halvmulet väder ett par dagar, det var verkligen evigheter sen...månader sen vi hade dåligt väder! Hann dock med lite promenader där vi bor, och BBQ med Pernille, Antony och Milla. Var även ner på stranden i söndags em när det klarnade upp, härligt!

Igår var jag ute på min sista lååånga löparrunda innan nästa helgs halv mara. Haha, har väl bara hunnit med 3 2 mils pass...men det ska nog gå ändå :) Tyvärr, så vid 15 km fick jag lite myskramp i vaden...och några km senare så började plötsligt knäet göra riktigt ont så jag fick gå hem! Va? En vecka kvar och nu ont i knäet?! Trööök. Nu är det vila och voltaren som gäller.

Vi hann självklart med att ta lite kort i helgen också, hoppas ni inte blir trötta på alla tusentals bilder jag lägger upp.


Spännande med solcellslamporna på våran balkong!

BBQ mästaren i huset. 

Dansövningar vid matbordet. 

Senaste tandsprickarminen. 

...Jag trivs bättre här där jag kan lukta på blommorna...

Promenad



Övar på att stå lite då och då, även om det blivit mindre av det de senaste dagarna. 

Hur stor är Elsa?! 






Skakar galler..


Sand fick henne att skratta och vara glad...

Oooops!






1 kommentar:

Anonym sa...

Absolut ingen som ledsnar.
Lycka till med loppet, hörde Du startade trots allt. Bättre lyss till den sträng som brast än inte spänna bågen.

Farfar