onsdag 21 december 2011

Möblerna är här!

Som vi har längtat efter denna dag, igår kom äntligen våra möbler vilket innebär att vi slipper sova på liggunderlag och äta med plastbestick. De mesta hade klarat den långa färden, bara ett par grejer hade kastat in handduken men det är väl smällar man räknat med. Allt är ju försäkrat. Nog känns det konstigt när flyttkillarna kommer med alla kartonger å sätter ihop möbler å så får man inte hjälpa till?!

De som är lite tråkigt med aussielägenheter är att det ofta är glasväggar istället för fönster vilket innebär att vart gör man av alla lampor man haft i fönstret hemma? Nästa problem är att det kostar 50 dollar per vägg som man spikar upp nått på?! Hatthylla, njaa behövs nog inte..behövs ju inga jackor här! Hyllplan...finns andra alternativ kanske :) Frågan är hur man ska göra med alla fotoramar vi har..mängder! Men men det är väl världsliga problem trots allt. Det tar ju ett tag att boa in sig även om ja önskar att allt är klart å tiptop gärna redan igår :)

Ja kör vidare på mobilbilderna så här kommer bilder från första utkastet i lgh!

God Jul på er alla!


Tur att vi bara är två i vår familj för vi har skor för ett helt kompani, nämde jag att vi har 42 par skor? Köpstopp eller ett ut ett in tror ja det är som gäller nu!




Halva köket..




Matsal




Halva balkongen :)




Sovrum, ett exempel på fönsterlampa som har fått en knepig tillfällig plats..




Tror en bokhylla lär införskaffas för alla böcker...Vad gör man med alla fotoramar är frågan?


Ida

Inga kommentarer: