måndag 20 februari 2012

Besök

Då var det måndag och en fantastisk helg har passerat. 

I fredags morse fick vi besök av fina Isabelle och August som bodde här i Sydney tidigare, men som tyvärr flyttat till Brisbane nu och sen va de 2 tjejer till som kommit från Sverige för att träffa Isabelle. Det blev en heldag på stan, med en massa promenerande då vi kollade på stan, hamnen, operahuset, botanic gardens och sen blev de after work på establishment som är en riktigt lyxig och läcker bar som varmt kan rekomenderas för AW :) 

Under veckan har det även varit Australian Open i surfning på Manly, förra lördagen var vi dit och kikade men då hade vi oturen av en thunderstorm när vi nyss kom dit. Denna helgen var det finaler och strålande sol! Med surf och skateboard tävling, musikuppträdanden och strålande sol så kan ja lova att de va festivalstämning. Mysigt värre! Nog är det något speciellt med Manly som strand alltså, en annan rekomendation kanske!

Då kan jag ju lika gärna komma med ett tredje tips som man lär göra här, också på en strålande solig dag. Gå coast walken från Coogee till Bondi,  det gjorde vi igår för att avsluta med sola och bada på bondi innan vi begav oss för att träffa Sara och Andreas lilla Lea 4 dagar gammal, så otroligt söt!

Igår avslutade vi helgen med BBQ hemma hos oss, tror vi blev nio stycken...svenskar, engelsmän och italienare. Som ja sa, mysig helg! 

Hoppas ni haft en lika härlig helg som vi!

Förra helgens surftävling, men som alltid 
så tittade solen fram efter denna skur!


Manly denna helg, folkfest, javisst!

Några ur La Liga på eftermiddagen 
strax innan hemfärd!

Laguner här och var 
hittar man längs the coast walk


Mäktig kyrkogård aldeles vid klipporna


Söta Lea sover djupt och 
är lååångt borta i drömmarnas värld.




Lånade en bild från 
Establishments hemsida...trevligt trevligt!

1 kommentar:

www.palindgarden.blogspot.com sa...

Gud så mysigt det låter! Här har vi haft både spöregn och snöstorm! Galet väder. Nu har både jag och Vilson halsont :/ vi har 1 avsnitt kvar på Dexter gaaah, nästa säsong kommer ihöst!!!!

Kram Madde