söndag 5 augusti 2012

Delfiner, ditten och datten.

Idag när vi var ute och gick en långprommenad längs kusten så passerade det säkert ett 30-40 delfiner i vattnet. De hoppade och skuttade men det är svårt att veta vart de dyker upp så några delfinfotografer var vi vi inte, men bildbevis lyckades vi få ändå. Haha fantastiskt va man kan se när man är ute på en prommis här, bättre än när vi var på delfin-safari i södra Indien :)

Helgerna går fort men vi är ganska bra att ta vara på dem, vi ser till att vara ute så mkt det går även om vi har dragit ner på tempot..gravida är kanske något segare än innan graviditeten. Men nu är David färdigrest på jobbet för studen så det känns skönt, och nu börjar man väl vilja att little ska titta ut. Inte för att man har några förhoppningar att den ska komma nån vecka före utsatt datum, men ändå.

Nu har jag blivit bortskämd igen, medans ja sitter här och skriver så har D lagat ett storkok korvstroganoff med ris, perfekt att frysa in så vi har lite färdig mat att bara ta fram. Gillar verkligen det här matlagningsilet som D är inne i, även om det IBLAND kan bli för mycket...men bara ibland.

I veckan har vi väl inga direkta planer, jag ska träffa både Pernille för lite bio och Sara för parkhäng och sen så tänkte ja åka och shoppa lite också. Rutinbesök hos läkaren i morgon, känns bra att little fortfarande ligger som den ska...väldigt lyckat vändningsförsök de där.


Delfinkik.

Bildbeviset, dock lyckades vi ju inte fånga hoppen...men coolt ändå.


Gravid, vaddå? :)








1 kommentar:

Skön miljö sa...

Underbart! Kom hem, typ NU!