måndag 15 augusti 2011

Iaktagelser...

Iaktagelse 1: Varför sitter alla Australiensare i sina bilar? Tittar man in i en bil som står parkerad längs gatan så sitter det nästan alltid någon i bilen?!

Iaktagelse 2: I lördags var vi och grillade på en av de publika bbq'sen i Coogee. När vi satt och åt så kom det en asiatisk kille med två tjejer och satte sig vid bordet bakom oss. Okey, jag och david är ju lite av campingnördar som ni alla vet...men detta var något utöver det vanliga! Han satt och försökte ragga på tjejerna han hade med sig (som satt helt tysta och verkade inte så värst imponerade eller intresserade) genom att berätta att det fanns olika sorters campare, han var ju SÅKLART en hardcore-camper sen fanns det tydligen, easy-camper, surf-camper med mera...haha fantastiskt!

Pricken över i-et så hade han TVÅ primus multifuel kök och EN bordsgasolgrill med sig för att laga mat/grilla?! Wow, vi ligger i lä...vi grillade ju bara på de publika grillarna?!

I övrigt så har helgen varit fantastisk, sadlade cyklarna i lördags, bio och middag med fina vänner, turistade kring Manly på söndagen. Laddar för nästa veckas semester :)

Tänk att vi klarade oss från regnet..


Watsons bay sett från North Head Manly

Sydneys skyline i bakgrunden

The North Head Manly




Inga kommentarer: