måndag 15 juli 2013

Runt knuten

På sistone har vi varit en hel del vid havet på våran lediga tid, har det inte varit vid opera huset, har det varit på Manly, Bondi, Bronte, Wattamolla, ja lite här och var. Det är väl lika bra att passa på att njuta av de otroligt vackra vyerna, för tiden går fort och snart dröjer det inte länge förrän vi flyttar hem till Sverige igen. Jag får mer och mer ångest över att lämna allt detta...natur, vänner och vardag, men i samma veva känns det underbart att få komma hem till familj och vänner och det underbara klimat och vackra natur vi har där hemma.

I helgen har vi båda hunnit med rejäla träningspass, David var ut med några polare på cykel och jag fick mig ett 1.2 mils löparpass inför City2Surf som börjar närma sig. Känns skönt att sträckan inte blir några problem i alla fall :)

Igår åkte vi till Bronte med en Italiensk ny kollega till David och hans tjej, riktigt härligt väder hade vi! 

Elsa är grym på att äta nu, härligt att slippa distrahera henne för att få henne att äta! Hon håller även på att få mer tänder, vilket kanske inte är lika skoj. 

Tänk va fint man hade det i lägenheten innan Elsa kom till världen! Haha, nu har glasburkarna som stod på sideboarden i köket bytts ut mot plastmuggar och andra plastprodukter som hon kan slänga i golvet. Då det är klent med förvaring i våran lägenhet så var det bara att välja, något måste vara framme då vi knappt har några köksskåp :) Fint och städat på kvällarna då hon hoppat i säng, bagdad 2.0 så fort hon vaknar! Det är väl också en nackdel när man inte har ett eget rum till henne, alla leksaker är i vardagsrummet?! Nåväl, man får se det som gröt utan sylt! Vilket lyx det kommer vara den dagen vi hittar oss ett hus i Sverige, eller en lägenhet i väntan på hus och inte behöver betala 17 000 i månaden för en 2:a å kan därför ha 3 eller kanske 4 sovrum :)

Ha en fin måndag alla!

Lekplats 1.0

Spännande med sanden

Alger är också intressant

Smile!






1 kommentar:

Anonym sa...

Förstår att ni får ångest inför flytten hem till gamla Svedala, här är ju vår sommar som er vinter, men vinter snö och kyla är ju nåt som ni gillar och DET har ni inte i Sydney :-)