tisdag 23 juli 2013

Ensamma hemma.

Förra onsdagen åkte David iväg på jobbroadshow i Australien med ett gäng kollegor, kul för honom att få lite resesällskap för en gångs skull. Han kom hem sent i fredags kväll och åkte igen på söndagen, blir borta tills fredag kväll.

Därför passade vi på att ha familjefocus i helgen som var, inte lägga en massa tid på att flänga runt. Vi hängde i lekparker och parker här ikring och bara myste.

Jag fick även komma iväg på en 12km runda, härligt! Håller på att göra det optimala löpar-spellistan på Spotify och är på god väg, kom gärna med tips om ni har!

Nu passar jag och Elsa på att vara sjuka, när David är borta. Elsa har fått conjunctivitis och fått ögondroppar för det, hon håller även på att få lite mer gaddar, kindtänderna...eller vad de nu heter och jag har halsont och feber. Tur i oturen att allt kom denna vecka för nästa torsdag drar vi iväg till Ayers Rock ju, då ska vi vara pigga och krya!

Just ja, äntligen efter sisådär 10 månader har ungen börjat äta riktig mat bra...man slipper för det mesta truga i henne nuförtiden vilket är en lättnad!

Trevlig vecka gott folk.

Gladskit på skötbordet

Lekparkshäng.

Hårdingarna. 

Gräsplockarn.

Windy!

Läsa favoritboken om Igglepiggle.

Mys på mammas axel


1 kommentar:

Anonym sa...

Conjunctivitis! Que?
Morfar