måndag 8 juli 2013

Ute.

I helgen har vi varit ute i flera bemärkelser, eller i alla fall jag. I lördags träffades vi upp med svenskarna Caroline, Eddie och Seraphine och gick en liten coastal walk mellan Bondi och Bronte. Valarna är på väg norrut igen så självklart vart de lite whalewatching, fika på Bondi och en självklar hamburgare på Bronte.

På kvällen var jag ut med ett gäng tjejer för första gången sen Elsa föddes. Käkade middag på en restaurang för att sedan gå en sväng till en pub. Det blev inte allt för sent, men nog var det härligt att komma ut en sväng och surra med en gäng brudar. 

I söndags tog vi en promenad bort till The Royal Botanical Gardens vid opera huset, vädret var underbart och äntligen fick vi ta lite bilder på Elsa med operahuset i bakgrunden. Det är väl nästan ett måste när man varit i Sydney? :)

Ofta när man frågar folk om de vill ta kort på en så blir det inte så värst bra, okej...kräsna må vi nog vara, men igår fick vi till det. Frågade en man med stativ och en stor kameraväska, vilket verkade vara ett bra dag, han fick till det :) 

Spännande med hundarna som Caroline och co hade med sig

Fikapaus på Bondi

Lek på Bronte

Elsa chillar i ryggsäcken

Ser ut som om vi gömmer oss för operahuset

Lyckades hitta en man som för en gångs skull tog en bra bild på oss




Mycket intressant på marken på botaniska trädgården må ni tro

Galet mycket folk en söndageftermiddag när det är strålande sol

Spatserarn

Pajasen



3 kommentarer:

Anonym sa...

Vilka underbara kort. Elsa är så bedårande söt! Fin familj, ni ser så lyckliga ut. Man blir glad av att se er. Kram Åsa J

Unknown sa...

Tack va söt du är Åsa :)

Anonym sa...

Håller med, kanonbilder, farfar.