söndag 15 januari 2012

En mulen lördag

Tänk att det faktiskt kan vara riktigt härligt med lite mulet väder, få klä på sig lite mer kläder än bara bikini utan att svettas. Härligt.

Eftersom vädret inte förespråkade strandhäng så kikade vi runt på nätet lite efter idéer om vad vi skulle göra, bushwalk blev det. Något som det finns gott om här i Sydney är nationalparker, i våran delstat NSW finns 877 nationalparker och reservat så ni kan ju gissa vart vi bushwalka...i en nationalpark. Royal National Park ligger strax söder om Sydney, sträcker sig ut mot kusten så det finns verkligen variation på vandringsleder där. Igår tog vi och startade i Bundeena var  ute några timmar, picknick och kamera hade vi självklart med så här kommer några bilder.







När vi var klara med bushwalkandet så var planen att hem och grilla för att sedan åka in till stan och kika lite på folk, Sydney Festival pågår nämligen under Januari månad. David köpte sig en Red Snapper som han tänkte slänga på grillen och jag nöjde mig med en Laxkotlett, han gillar ju att slå på stort! Måltiden blev enkel och riktigt god, lyx att kunna grilla 12 månader om året. Hmm, inte för att man inte kan det för att det är snö hemma men ändå :) Tyvärr drog vädret ihop sig och regnet kom till kvällen så vi bestämde oss för att börja titta på säsong 1 av Dexter som vi också passade på att köpa igår. Riktigt bra hittils..såg bara tre avsnitt men det verkar lovande. Delger lite fotobevis på kvällens middag också, men annars säger jag tack och adjö för nu.

Hoppas ni haft en underbar lördag.

Hipp Hipp till min kära syster som fyller år idag också!!

Stor-kocken!

En ledsen liten Red-Snapper   





Davids ögonsten

1 kommentar:

Anonym sa...

Otroligt fina bilder. Inte helt fel att ha såna utflyktsmål så nära in på. Läskig aik-spindel :S Fin grill ni fått :) Åt han upp hela fisken? Kram från sis.